Kivel?

WIANDT BRIGITTA
Nemzetközileg Akkreditált Coach (ICF ACC + EMCC)
Certified Points of You™ Tréner, Mindfulness, Licensed NLP® Practitioner, közgazdász
Phone: +36 20 378 5585 | Email: coach@izekimaktoszkana.hu
“Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel létrehoztuk őket.” (Albert Einstein)
Többek között ezért is köteleződtem el az élethosszig tartó tanulás mellett. Mert mindig szükséges a friss tudás, az újszerű megközelítés, új nézőpontok, legújabb tudományos kutatások eredményeinek megismerése ahhoz, hogy a számunkra leghasznosabb, legeredményesebb megoldásokat megtaláljuk és azokat sikerre vigyük.
Mélyen hiszek az emberek nagyszerűségében és különlegességében. Mindannyian egyediek és megismételhetetlenek vagyunk, és így saját problémáinkat, kihívásainkat is a ránk jellemző egyéni módon tudjuk leküzdeni. Coach-ként azt tartom a legfontosabb feladatomnak, hogy teljes nyitottsággal, elfogadással, legjobb és legteljesebb tudásom szerint forduljak az ügyfeleim felé.
A coaching-hoz ill. az önismereti módszerekhez először mint útkereső ember kerültem közel – 2013-ban. Azt tapasztaltam, hogy az életemben és munkámban az elém gördült akadályokat a leghatékonyabban a helyzetben való saját szerepem megértésével tudom sikerrel elfogadni és kezelni.
Az érdeklődésem egyre mélyült, a világ kinyílt és a lehetőségek megnyíltak. A coaching eszköztáram gazdagítottam Neuro Lingvisztikus Programozás elemeivel, élményszerű – kreatív fejlesztőmódszerekkel, Mindfulness alapú stresszkezelési és jólléti technikákkal.
Mert mindig lehet, érdemes és egészséges jobban lenni 🙂 !
Coach munkám során fókusz területeim: Stresszkezelés -Mindfulness -JólLét, Érzelmi Intelligencia, Vízió alkotás, Kreativitás fejlesztés, Belső motiváció.
Fontos, hogy mindenki megtalálja azt a belső erőt, amelyre támoszkodhat a mindennapjaiban és a kihívásai során, így a siker is megérkezik. A coaching ebben (is) segít.