Points of You workshop

Points of You – vizuális stimuláció a coachingban
módszertani betekintő, gyakorlati workshop coachoknak, vezetőknek, magánembereknek

Szakmai Műhelyünk vezetője:

Wiandt Brigitta, minősített Points of You tréner, EMCC-EQA rendszerben képződött integratív life és business coach, NLP Practitioner, Theta Healing konzulens.

Betekintő a műhely programjába:

A Points of You módszertan a kép és a szó által előidézett egyidejű stimulációt használja ki, amelynek során az értelem és az érzelem „összecsapnak”, ideiglenesen „kiiktatva” a tudat éber védekező mechanizmusait. Ez a „szándékos zavarkeltés” – megfelelő munka mellett –, lehetővé teszi a merev mintáktól való megszabadulást, amelyek megszabják, „milyeneknek kell lenniük a dolgoknak”, és biztosítja, hogy új nézőpontok szivárogjanak a tudatba.

Olyan foglálkozásra hívunk, amely kellemes, baráti és érdekes. A gyakorlatok során a résztvevők- miközben különböző nézőpontokat próbálnak ki – szemtől szembe találkozhatnak valódi önmagukkal és őszinte, mély kommunikáció mentén kialakuló kapcsolódásban egymással. A módszertani bemutatóval egybe kötött gyakorlati workshop célja ez az egyedülállóan kreatív eszköz  kipróbálása, hatásának, eredményességének megtapasztalása.

Ha coachként, vezetőként, magánemberként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél önreflektív, interaktív formában, védett szakmai közösségben dolgozni, fejlődni, együtt és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel hívunk a meghírdetett alkalmakra!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS :
Jelentkezés: itt
Telefon: +36 20 378 5585